Ulaşım Hizmetleri

ULAŞIM HİZMETLERİ
Okulumuzun servis hizmetleri Küpe Turizm tarafından yürütülmektedir. Servis hizmetlerinden yararlanmak isteyen veliler, ortaokul binası zemin katında bulunan servis hizmetleri ofisine başvurmalıdır.

Servis Kuralları
Öğrenciler, sabahları servis saatinden 5 dakika önce servise bindikleri yerde hazır bulunmalıdır. Her öğrenci için kaybedilen zaman okula geç kalınmasına neden olacağı için, öğrenciler servislerini bekletmemelidir.
Erken gelen servis aracı, her zamanki saatine kadar öğrenciyi bekler.
Araca binme noktasında bulunmayan öğrenciyi servis beklemez.
Öğrenciler servislere bindiklerinde hemen yerine oturmalı ve gerekmedikçe yerinden kalkmamalı, sürücülerin uyarılarını dinlemeli ve onlara karşı saygılı davranmalıdır.
Öğrenciler yüksek sesle konuşarak, müzik dinleyerek, şarkı söyleyerek, uygunsuz hareket ederek arkadaşlarını ve araç sürücülerini rahatsız edecek davranışlarda bulunmamalıdır.
Öğrenciler servisleri kirletmemeye özen göstermeli, izin almadan cam açmak veya kapatmak gibi girişimlerde bulunmamalıdır.
Herhangi bir sebeple servisi kaçıran öğrenciyi velisi kendi imkanları ile okula ulaştırır.
Servis araçlarının sürücüleri, velinin veya okul yönetiminin izni olmadan öğrenciler güzergah dışında bırakamazlar.
Servis değişikliği yapmak isteyen öğrenci velileri, imzaladıkları dilekçeyle veya bizzat kendileri gün içinde okulumuza gelerek servis işleri birimine başvururlar.
Servislerde olumsuz davranış sergileyen öğrenciler için, problem çözme basamakları uygulanarak öğrenci de davranış değişikliği sağlanır.