Kayıt Kabul
KAYIT KABUL İŞLEMLERİ

Sınıf mevcutlarımız, anasınıfında 20, ilkokulda 24 öğrencidir.
Anasınıfımıza 57-66 aylık öğrencilerin kaydı yapılır. 68 ayı geçen öğrencilerin kaydı için sağlık raporu istenir.
İlkokul 1.sınıfa 66 ayını dolduran öğrencilerin kaydı yapılır.
Anasınıfında okul öncesi öğretmeni, ilkokulda sınıf öğretmeni esas alınmaktadır.

Yeni Kayıt
Öğrenci velisi, halkla ilişkiler birimine başvurur. İlgili müdür yardımcısı okul işleyişi ve öğretim programları ile ilgili bilgi verir, aday kayıt formu doldurtur. Anasınıfına ve ilkokul 1,2 ve 3. sınıfa kayıt olacak öğrencilere okul idaresi / okul idaresi adına PDR birimince “ön görüşme, okul olgunluğu ölçeği” uygulanır.
4.sınıfa kayıt, öğretim programları kazanımları dikkate alınarak yapılan sınav ve PDR birimince yapılan “ön görüşme, okul olgunluğu ölçeği” nin sonucuna göre gerçekleşir. Nakil ile gelen ara kayıt öğrencilerine, üç iş günü sınıf ortamında uyum gözlemi yapılır.

Kayıt Yenileme
Velilerin istemleri halinde, okulun o yıla ait ücret ilanından sonra gerçekleşir. Milli Eğitim Bakanlığı Özel Öğretim Kurumları Yönetmeliği gereği okul ücretleri ve diğer ücretler (yemek-servis) ocak – mayıs ayları arasında velilere duyurulur. Ocak ayından itibaren erken ödeme kolaylığı sağlanır ve Yönetim Kurulu tarafından belirlenen indirimler uygulanır. Yeni kayıt ve kayıt yenileme işlemleri “ Veli Kayıt Sözleşmesi” ile birlikte “Halkla ilişkiler ve muhasebe” birimince tamamlanır.