Okul Aile Birliği

OKUL AİLE BİRLİĞİ

Okul ile aile arasındaki bütünleşmeyi gerçekleştirmek, veli ile okul arasındaki iletişimi ve iş birliğini sağlamak, eğitim ve öğretimi geliştirici etkinlikleri desteklemek  okulun ve maddi olanaklardan yoksun örgencilerin,eğitim ve öğretimle ilgili zorunlu ihtiyaçlarını karşılamak üzere okullar bünyesinde tüzel kişiliği haiz olmayan birliklerdir.
• Okulun yöneticileri, öğretmenleri ve okulun tüm öğrenci velileri doğrudan doğruya Okul Aile Birliğinin üyesidir.
• Okul Aile Birliği MEB / Okul Aile Birliği yönetmeliğine göre çalışmalarını sürdürür.

• Genel Kurul,birlik üyelerinden meydana gelir. Genel Kurul, birlik yönetim kurulunun davetiyle her yıl en geç ekim ayının sonuna kadar toplanır ve o eğitim öğretim yılı için görev yapacak yönetim ve denetleme kurulu üyelerini seçer. Seçilen kurul belirli tarihlerde toplantılar yaparak faaliyetlerini planlar ve gerçekleştirir.
2018-2019 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI OKUL AİLE BİRLİĞİ
Okul Aile Birliği Genel Kurul toplantısı 17 Ekim 2018 Çarşamba günü, okulumuz tiyatro salonunda gerçekleştirildi. Aşağıda ismi belirtilen üyeler oy birliği ile 2018-2019 Eğitim öğretim yılının, Okul Aile Birliği Yönetim Kurulu ve Denetim Kurulu’na seçildiler.

Yeni dönem Okul Aile Birliği Yönetim Kurulu ve Denetleme Kurulu üyelerine çalışmalarında başarılar diliyoruz.

Sene Başı Öğretmenler Kurulununda Okul Aile Birliği üyesi olarak Denetleme Kurulu’na seçilerek görevlendirilen öğretmenlerle birlikte,2018-2019 Eğitim öğretim yılı Okul Aile Birliği üyeleri aşağıda belirtilmiştir.

2018-2019 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI YÖNETİM KURULU

SENEM UFUK