Okul Müdürü

Bilsen ÖZALTIN

Değerli Başkent Ailesi,
Eğitim, tüm insanların ve onların en değerli varlıkları olan çocuklarının hayatını doğrudan etkileyen önemli alanlardan biridir. Biz de bu alanda çocuklarımızı hayata kusursuz bir şekilde hazırlamayı hedefliyoruz. Onları kurumsal bir yapının güven ve imkânları ile yetiştirerek eğitimde farklı bir bakış açısı ortaya koyuyoruz. Bir yandan başarıya bir yandan da sürekli gelişime ve ilerlemeye odaklanıyoruz.

Biz istiyoruz ki güven ortamında yetişen öğrencilerimiz sınırlamalarla değil, kurdukları hayallerle büyüsün. Hayallerine ulaşmak için öğrensin, öğrendikleriyle yepyeni dünyalar kursun. Bu yeni dünyaları yaratırken kendi öz değerlerini bilsin. Ülkesine, geçmişine, Atatürk ilke ve inkılâplarına sahip çıksın. Okusun, okuduğunu anlasın, sorgulasın, muhakeme etsin. Bireysel farklılıklarını keşfedebilmiş öğrenciler olsun.

Eğitim yolculuğumuzu sürdürürken Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün ilke ve inkılâpları ışığında çağdaş, araştırmacı, problem çözebilen, bilgi üretebilen, işbirliğine açık, iletişimi güçlü bireyler yetiştirmek için var olmaya sizlerle birlikte devam edeceğiz.

Saygılarımla.

Bilsen ÖZALTIN