Yemek Hizmetleri
Okulumuzda yemekler, okulumuz yemekhanesindeki mutfakta yapılır. Yemek hizmetleri verilirken sağlık ve beslenme koşulları, öğrencilerin yaş ve gelişim düzeyleri dikkate alınarak özenli bir çalışma sürdürülür. Aylık yemek listeleri komisyon tarafından hazırlanır ve diyetisyen tarafından kontrol edilir.  Aylık yemek listeleri web sayfasında yayınlanır. Yılda iki kez uygulanan anketlerde öğrencilerden ve velilerden sürekli geri bildirimler alınır, görüş ve öneriler doğrultusunda düzenlemeler yapılır. Okul kantinlerinde sağlığa zararlı olabilecek ve obeziteye neden olabilecek ürünler satılmaz. Yemekhane ve kantinde çalışanların tümü periyodik sağlık kontrolünden geçer.

Öğle yemeği 12.05 - 13.00 saatleri arasındadır. Belirtilen saatten önce dersten çıkarak yemekhaneye gitmek kesinlikle yasaktır.
Öğrenciler yemekhaneye giderken kesinlikle koşmamalı, yemekhanede sıraya girerek arkadaşlarının sırasına saygı göstermelidir.
Yemek esnasında görgü kuralarına dikkat edilmeli, yüksek sesle konuşarak veya gülerek etraf rahatsız edilmemelidir.
Öğrenciler evlerinde hazırladıkları yemekleri okula getirebilir ancak hiçbir şekilde okul dışından yemek ısmarlayamaz ve bu konuyla ilgili herhangi bir talepte bulunamazlar.
Çıkış izni olmayan öğrencilerin öğle tatilinde dışarı çıkmasına izin verilmez. Çıkış izni müdür yardımcıları tarafından ailesi dilekçe ile başvuran öğrencilere verilir.