ANASINIFI Haberler
2018-2019 Eğitim Öğretim Yılı Açılış Töreni
17 Eylül 2018

2018-2019 Eğitim Öğretim Yılı Açılış Töreni

Başkent Üniversitesi Özel Başkent İlkokulu ve Özel Başkent Ortaokulu öğrencilerimiz 2018-2019 eğitim öğretim yılına 17 Eylül 2018 Pazartesi, görkemli açılış töreni ile “Merhaba” dediler.

İlkokul tenis kortunda düzenlenen törenimiz Saygı Duruşu’nun yapılması, İstiklal Marşı’nın ve Andımızın hep bir ağızdan coşku ile okumasıyla devam etti.

Başkent Üniversitesi Özel Başkent Okulları Genel Müdürü Sayın Meltem ÇAYLAKLI konuşmasında geleceğimizin mimarı olan tüm öğrencilerimize seslenerek, yeni eğitim öğretim yılında başarılar diledi.

İlk ve Ortaöğretim Okulları Koordinatörü Prof.Dr. Şeref MİRASYEDİOĞLU öğrencilerimize Atatürk’ün yolunu işaret ederek, eğitimin her alanda olması gerektiğini belirtti, bilginin gücünü vurguladı.

Öğrencilerimiz görsel şölen eşliğinde seslendirdikleri “Resim” adlı şiirin ardından, Mustafa Kemal Atatürk’e ithafen “Hasretinle Yandı Gönlüm” şarkısı ile büyük alkış aldılar. “Türkiye’m” temalı jimnastik gösterisi ile Milli Sporcularımız sahnede göz doldurdular.

Başkent Üniversitesi Özel Başkent Okulları öğrencilerimiz İzmir Marşı’nı coşku ile okuyarak yeni eğitim öğretim yılının ilk dersine girdiler.

Yeni eğitim öğretim yılında tüm öğrenci ve velilerimize sağlık ve başarı dolu bir yıl dileriz.