ANASINIFI Haberler
Anasınıfları Açılış Töreni
03 Eylül 2019

Başkent Üniversitesi Özel Başkent İlkokulu, anasınıfı ve 1. sınıf öğrencilerimiz için 2019-2020 eğitim öğretim yılı “Okula Uyum Haftası” programı, 03 Eylül 2019 Salı günü başladı.

Açılış törenimiz, minik yüreklerimizin coşku ile okuduğu İstiklal Marşı’nın ardından Başkent Üniversitesi Özel Başkent İlkokulu Müdürü Sayın Bilsen ÖZALTIN’ ın konuşması ile devam etti. Velilerimize “Her çocuk çok özeldir, sizin çocuklarınız bizim gözbebeklerimizdir. Bu uzun soluklu eğitim yolculuğunda, okulumuzun sevgi ve güven ortamında emanetiniz, emanetimizdir.” dedi.

Başkent Üniversitesi Özel Başkent Okulları Genel Müdürü Sayın Meltem ÇAYLAKLI, okul hayatına bugün ilk adımlarını atan öğrencilerimize ve velilerimize “Bu haftadan sonra okulumuzda geçirecekleri yıllar boyunca öğrencilerimizi öncelikle çok seceveceğiz. Onlara öğrenmekten matematik oyunları programı ile keyif almayı, küçük filozoflar kulübünde eleştirel düşünebilmeyi mantık değerlendirmeleri yapabilmeyi ve paylaşmayı, güçlü Türk ve yabancı öğretmen kadromuzla öğrendikleri yabancı dille dünya vatandaşı olmayı, hata yapmaktan, korkmamayı, çevrelerinin farkında olmayı, öz disiplinli çalışmayı, üretmeyi ve daha nicelerini öğreteceğiz. Dahası Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ü her gün daha çok sevmeyi aşılayacağız. Onu unutmayacağız, çocuklarımıza sizle birlikte unutturmayacağız.” sözleri ile seslendi.

Bu değerli mesajları içeren konuşmaların ardından öğrencilerimiz, öğretmenleri eşliğinde heyecanla sınıflarına geçiş yaparlarken, velilerimiz “PDR Birimi” tarafından düzenlenen  “Şimdi Okullu Olduk” konulu okula uyum seminerine katıldılar.

Yeni eğitim öğretim yılında tüm öğrencilerimize mutlu, sağlıklı ve başarılı bir yıl diliyoruz.