ANASINIFI Haberler
Atatürk Evi Müzesi'ne Anlamlı Ziyaret
01 Kasım 2019

Başkent Üniversitesi Özel Başkent İlkokulu Anasınıfı öğrencilerimiz 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ve Atatürk Haftası etkinlikleri kapsamında 31 Ekim 2019 Perşembe günü Adana Atatürk Evi Müzesi’ne ziyarette bulundular.

Öğrencilerimiz Adana’nın Kurtuluş savaşında ne kadar önemli bir yere sahip olduğunu, Atatürk’ün kurtuluş savaşıyla ilgili ilk düşüncelerinin burada oluştuğunu öğrendiler. Öğretmenleri ve görevliler eşliğinde meraklı bir şekilde müzeyi gezen öğrencilerimiz Atatürk’e ait eşyaları, kütüphaneyi, çalışma odalarını inceleme fırsatı buldular.

Atatürk Evi Müzesi’nde Atatürk’ün çocuklarla çekilmiş fotoğraflarını da dikkatli bir şekilde inceleyen minikler Atatürk’ün çocukları ne kadar sevdiğini de öğrenmiş oldular.