İLKOKUL Haberler
“OYUNCAĞIMI PAYLAŞIYORUM” SOSYAL SORUMLULUK PROJESİ
07 Şubat 2019

Öğrencilerimizin içinde yaşadıkları toplumda, farkındalık yaratmak ve duyarlılık kazanmalarını sağlamak amacıyla, okulumuzda her yıl çeşitli sosyal sorumluluk projeleri planlanıp gerçekleştirilmektedir. Bu projeler ile yardımlaşma, paylaşma, hoşgörülü olma ve sorumluluk alma gibi temel değerlerin kazanımları sağlanmaktadır.

''Paylaşmak mutluluktur''  sloganıyla harekete geçen Özel Başkent İlkokulu öğrencileri ''Oyuncağımı Paylaşıyorum'' sosyal sorumluluk projesi için topladıkları oyuncak, kırtasiye, giyim ürünlerini “Yüreğir Karacaoğlan Anaokulu”, “Hatice Hatun Anaokulu”, “Goncagül Anaokulu” ve “Karataş Cezaevi Kreşi” öğrencilerine Okul Aile Birliği üyeleri ve anasınıfı sınıf temsilcilerimiz aracılığıyla ulaştırdılar.

Çocuklarımız bu etkinlik sonucunda paylaşmanın, yardım etmenin mutluluğunu yaşadılar.