İLKOKUL Haberler
10 Kasım Atatürk'ü Anma Töreni
10 Kasım 2018

1881’den sonsuzluğa uzanan bir sevdadır adın Mustafa Kemal. Saat 09’u 05 geçe tüm nefesler tutuldu, tek bir yürekti Başkentliler. “Atatürk’üm rahat uyu’’ bir kalp durduysa bir 10 Kasım’da binlerce kalp doğdu vatan topraklarında. Milletçe tuttuğumuz yasa rağmen,10 Kasımları Başkent öğrencileri olarak; Atatürk’ün fikirlerinin daha iyi anlaşılarak tatbik edileceği günler olarak görüyoruz. Bu gün bizler onu her zamankinden daha iyi anlayarak, düşüncelerinden daha iyi istifade ederek, bilimin ışığında ülkemiz ve milletimiz için daha iyi neler yapabiliriz, onu düşünmeli ve zaman geçirmeden işe koyulmalıyız.

Başkent Üniversitesi Özel Başkent Okulu Öğrencileri, Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü aramızdan ayrılışının 80.yılında bu düşüncelerle sevgi, saygı ve minnetle andılar.