İLKOKUL Haberler
5 Ocak Adana'nın Kurtuluşunun 97. Yıl Dönümü Kutlama Programı
04 Ocak 2019

Adana'nın Düşman İşgalinden Kurtuluşu’nun 97. yıl dönümü okulumuz tiyatro salonunda gerçekleştirilen etkinlikle kutlandı.

Törenimiz, Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı.Başkent Üniversitesi Özel Başkent İlkokulu 2.sınıf öğrencilerimizin gerçekleştirdiği günün anlam ve önemini belirten konuşmanın ardından, öğrencilerimiz hazırladıkları “5 Ocak”  ve “Bayrak” şiirlerini hep birlikte coşkuyla söylediler. Duygu dolu anlar yaşanan şiir dinletisinden sonra seslendirilen Adana yöresine ait türküler, izleyicilerden büyük alkış aldı.

Okulumuz Müdür Yardımcısı Emin Doğan yaptığı,“Yaşadığımız Şehir Adana”  sunumunda; Milli Mücadele Kahramanlarının öyküsüne ve Adana’nın tarihi güzelliklerine dikkat çekti. Programımız Adana yöresi halk oyunları gösterisiyle sona erdi. Programımızda emeği geçen tüm öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.