İLKOKUL Haberler
Özel Başkent İlkokulu 1.Sınıflar Yıl Sonu Şenliği
29 Mayıs 2019

Başkent Üniversitesi Adana Özel Başkent İlkokulu “1.Sınıflar Yıl Sonu Şenliği” minik yüreklerin büyük coşkusu ile kutlandı. Velilerimizin yoğun ilgi gösterdiği şenliğimiz, okulumuz tenis kortunda gerçekleştirildi.

Programımız; Kortej Yürüyüşü, Saygı Duruşu, İstiklal Marşı ve Andımızın okunmasıyla başladı.  Başkent Üniversitesi Özel Başkent İlkokulu Müdürü Bilsen Özaltın açılış konuşmasında çocuklarımıza, velilere ve öğretmenlere seslendi.

Öğrencilerimiz; müzik öğretmenlerimizin eşliğinde Türkçe, İngilizce öğretmenlerimizin eşliğinde İngilizce şarkılar söylediler. Türkçe ve İngilizce koronun ardından, jimnastik, modern dans, ritim gösterileri ile devam eden etkinlikler büyük beğeni topladı.

1.Sınıf öğretmenlerinin hazırladığı, Atatürk ve Cumhuriyet sevgisinin anlatıldığı “Atatürk” Oratoryosu ve Beden Eğitimi öğretmenimizin hazırladığı Zeybek gösterisinin ardından, yarının büyükleri öğrencilerimiz, Başkent Andı’nı büyük bir coşkuyla söylediler.

Tüm öğrenci, öğretmen ve velilerimizin eşliğinde Onuncu Yıl Marşı’nın söylenmesiyle programımız sona erdi.

Program bitiminde velilerimiz, görsel sanatlar öğretmenlerimizin hazırlamış olduğu, minik ressamlarımızın resim sergisini gezdiler.