İLKOKUL Haberler
Özel Başkent İlkokulu Başkanını Seçti
15 Ekim 2018

Cumhuriyetimizin demokrasi ile güçlendirilmesi, öğrencilerimizde yerleşik demokrasi kültürü nün oluşturulması, hoşgörü ve çoğulculuk bilincinin geliştirilmesi, kendi kültürünü özümsemiş, milli ve manevi değerlere bağlı, evrensel değerleri benimseyen nesiller yetiştirmek, öğrencileri seçme ve seçilme oy kültürünün kazandırılması, katılımcı olma, iletişim kurabilme ve kamuoyu oluşturabilme becerilerinin kazandırılması amacıyla her yıl ekim ayında “Okul Öğrenci Meclisi” oluşturulur. Süreçte Okul Başkanı adayları en örnek gösterilecek davranışlarla propaganda sürecini geçirirler.

2018-2019 eğitim öğretim yılı Okul Başkanı adaylarımız 4.sınıflarımızın, sınıf temsilcileri oldu. Öğrencilerimiz 4-9 Ekim 2018 tarihleri arasındaki propaganda süreci boyunca tüm sınıfları gezerek kendilerini tanıttılar. Okulumuz bahçelerinde, koridorlarda öğrencilerin hoş çekişmelerine tanık olduk. 10-12 Ekim 2018 tarihleri arasında oy verme süreci gerçekleşti.

Verilen oyların sayılma işlemlerinin tamamlanması ile 15 Ekim 2018’de 227 oy ile 4-F öğrencimiz “Deniz ÖZDEMİR Okul Başkanı” olarak ilan edildi.

Öğrencimize başkanlığı süresinde başarılar dileriz.