LİSE Haberler
10 Kasım Atatürk'ü Anma Töreni
10 Kasım 2018

Büyük ölülere matem gerekmez, fikirlerine bağlılık gerekir.”

Mustafa Kemal Atatürk

Başkent gençleri, “Ata” larına olan sevgi, saygı, minnet ve bağlılıklarını 10 Kasım Cumartesi sabahı Başkent Lisesi bahçesini doldurarak bir kez daha göstermiş oldular.

Gençlerin Atatürk büstüne çiçek takdimi ile başlayan 10 Kasım Atatürk’ü Anma ve Yaşatma Töreni, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın söylenmesinin ardından Okul Müdürü Mehmet Özcanlı’ nın konuşması ile devam etti. Başkent Anadolu ve Fen Lisesi öğrencilerinin sahnelediği “Atatürk Ne Zaman Ölür, Ne Zaman Yaşar?” adlı drama gösterisi izleyicilere hayli duygusal anlar yaşattı.

Bilimde, sanatta, sporda yaptıkları işlerle fark yaratan, milli değerlerine sahip çıkan, aydınlık geleceğe emin adımlarla yürüyen gençlerimizin yüreklerinde ve zihinlerinde Mustafa Kemal Atatürk her zaman yaşayacaktır.

193∞