LİSE Haberler
ÖZEL BAŞKENT FEN – ANADOLU LİSESİ 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI KUTLAMA TÖRENİ
29 Ekim 2018

“Cumhuriyet düşüncede, bilgide, sağlıkta güçlü ve yüksek karakterli koruyucular ister.”

Mustafa Kemal ATATÜRK

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı programımız tüm öğrencilerimizle birlikte coşkuyla kutlandı.

Tarih Öğretmeni Duygu Uğun tarafından gerçekleştirilen günün anlam ve önemine ilişkin konuşmanın ardından Felsefe Öğretmeni Bekir Yıldırım tarafından “Davet” adlı şiir okundu. Program akışımızın devamında okulumuz step takımının hazırladığı Anadolu Ateşi Dans Gösterisi ve Kemal Efe Dinibütün adlı öğrencimizin okuduğu ”Bir Resim Yap Çocuğum” şiiri eşliğinde Beste Yılmaz’ın lirik dans gösterisi izlendi. 10 FL A sınıfı tarafından hazırlanan oratoryo ve Ceren Rişvanoğlu ile Hülya Çalıkuşu adlı öğrencilerimizin Müzik Öğretmeni Tuğçe YILMAZ GÜLDAŞ eşliğinde gerçekleştirdikleri müzik dinletisinin ardından program sona erdi.