Yemek Hizmetleri

Okulumuzda yemekler, okulumuz yemekhanesindeki mutfakta yapılır. Yemek hizmetleri verilirken sağlık ve beslenme koşulları, öğrencilerin yaş ve gelişim düzeyleri dikkate alınarak yemekhanemizde özenli bir çalışma sürdürülür. Aylık yemek listeleri komisyon tarafından hazırlanır ve diyetisyen tarafından kontrol edilir. Aylık yemek listeleri web sayfasında yayınlanır. Yılda iki kez uygulanan anketlerde öğrencilerden ve velilerden sürekli geri bildirimler alınır; görüş ve öneriler doğrultusunda düzenlemeler yapılır. Okul kantinlerinde sağlığa zararlı olabilecek ve obeziteye neden olabilecek ürünler satılmaz. Kullanılan ürünlerin hepsi markalı ürünlerdir. Yemekhane ve kantinde çalışanların tümü periyodik sağlık kontrolünden geçer.