ANASINIFI Haberler
BÜYÜK MİLLET MECLİSİ 100 YAŞINDA
23 Nisan 2020

BÜYÜK MİLLET MECLİSİ 100 YAŞINDA

"Beni ne zaman görmek isterseniz aynaya bakın. Siz Türk çocukları, benim bir parçamsınız, ben de sizin."

Mustafa Kemal Atatürk

Büyük Millet Meclisi’nin bir asrı doldurduğu bugün “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı”   Covid-19 önlemlerine uygun  şekilde öğretmen ve öğrencilerimizle birlikte video konferans yapılarak gününde coşkuyla kutlandı.

Her sınıf seviyesinde tüm öğrencilerimiz odalarını, balkonlarını ay yıldızlı şanlı bayrağımız ve kırmızı beyaz balonlar ile süslediler. Günün anlam ve önemini anlatan konuşmalarını, şiirlerini, şarkılarını ve resimlerini aynı okulda oldukları günlerdeki gibi heyecanla hazırladılar. İçinde bulunulan bu durum 100. yılı kutlamanın coşkusunu eksiltmedi.

Gündüz yapılan kutlamanın ardından akşam saat 21.00’de evlerinden hep birlikte İstiklal Marşı’nı seslendirerek milli bayram coşkusunu ayrı yerlerden de olsa birlikte yaşadılar.