LİSE Haberler
“SOSYAL ADALET” PANEL ÇALIŞMASI
04 Mart 2020

Başkent Okulları Sosyal Bilimler Bölümü, dünyamızda yaşanan sosyal adaletsizliklere dikkat çekmek, öğrencilerimizde çözüm odaklı bilinç yaratmak adına 4 Mart 2020 tarihinde “Panel Çalışması” düzenlemiştir.

Yapılan çalışmayla, öğretim yöntem ve tekniklerinden biri olan panel tartışma tekniği uygulanmış, öğrencilerimizin panel tartışma tekniğini öğrenmesi ve sosyal adalet konusunda bilinçlenmeleri amaçlanmıştır.

Felsefe Grubu Öğretmeni Bekir Yıldırım’ın panel başkanlığında düzenlenen çalışma, okulumuz 10 FL/ A sınıfı öğrencilerinden Türkü Daşdemir, Cenk Selim Mizrahi; 11 AL/ A sınıfından Kayra Erdoğan, 11 AL/ B sınıfından Nermin Şener’in panel üyeliği ile gerçekleşti.  Konuşmacı üyelerimiz “sosyal adalet” konusunda çalışmalarını ve farklı görüşlerini izleyici öğretmen ve öğretmenlerimize aktardılar.