LİSE Haberler
29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI TÖRENİ
29 Ekim 2020

Büyük kahramanlık öyküleriyle dolu yüce Türk milletinin Kurtuluş Savaşı’ndaki olağanüstü mücadelesi ve faik fedakârlıklarıyla kurulan Cumhuriyet, kuvvetini millî bilinçten alan muhteşem bir zaferin sonucudur.

Bu zaferin ışığıyla 97 yıldır parlayan ve Türk ulusunun geleceğini aydınlatan Cumhuriyetimizin ilanı, hazırladığımız çevrim içi törenle kutlandı. Törenimiz,  29 Ekim Perşembe günü saat 10.00’ da Beden Eğitimi Öğretmenimiz Mustafa Keser’in tören programını arzıyla başladı. Ardından saygı duruşu ve İstiklal Marşı’mızın okunmasıyla törenimiz devam etti.

Tarih Öğretmenimiz Duygu Uğun tarafından günün anlam ve önemini anlatan “Cumhuriyetin Kazanımları” adlı konuşma sonrasında 10 AL/B sınıfı öğrencimiz İbrahim Orkun Kuşçu’nun yönetiminde “Gençliğin Andı” diğer öğrencilerimizin de katılımı ile seslendirildi. Ardından çevrim içi törenimiz sona erdi.