ANASINIFI Haberler
"Oyuncağımı Paylaşıyorum" Sosyal Sorumluluk Projesi
16 Ocak 2024

Ana sınıfı bölümü olarak toplum hizmeti/değerler eğitimi kapsamında, öğrencilerimizde farklı çevre ve koşulları gözlemleme, bu çevrelerdeki insan yaşamlarını algılama ve paylaşma duygularını arttırmak amacıyla “Oyuncağımı Paylaşıyorum adlı geleneksel oyuncak kampanyamızın bu yıl 14.sünü düzenledik.

Çocuklarımızın özenle paketleyerek hazırladıkları oyuncakları sınıfımızda oluşturduğumuz kutulara tek tek yerleştirdik. Kutularda bulunan oyuncakları Okul yönetimimiz ve İskenderun Başkent Okulları yönetimi ile belirlenen İskenderun Hz. Fatıma Zelluh İlkokulu (Anaokulu) ve Konacık İlkokulu (Anaokulu) adlı kardeş okullarla paylaşarak projemizi amacına ulaştırdık.

Oyuncaklarını arkadaşları ile paylaşan öğrencilerimize ve onlara bu duyguyu derinden yaşatmak için rehberlik eden tüm ailelerimize teşekkür ederiz.