HABERLER
      İlk Türk Dili Kurultayı’nın açılış günü olan 26 Eylül, ülkemizde her yıl “Türk Dil Bayramı” olarak kutlanır. Başkent Okullarında öğrencilerimiz, Ata’mızın : “Gaye, bugünkü ve yarınki Türk’ün medeniyetini kucaklayacak en güzel ve en ahenkli Türkçedir” sözünün izinde ülkemizin geleceğinin korunması için dilimize sahip çıkılması gerektiğini bilir ve dilimizi yabancı dillerin etkisinden kurtarmak amacı ile çeşitli projeler geliştirir.
26.09.2021
19 Mayıs, Samsun’da milletine olan inancını hiçbir zaman yitirmeyen eşsiz bir liderin önderliğinde, özgürlük ateşinin yakıldığı gündür. Ulu önderimizin Ya istiklal ya ölüm.” parolasıyla, Samsun’da attığı bu ilk adım, Türk milletinin bağımsızlığını kazanmada ve Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşu yolunda atılmış en önemli adımdır.
19.05.2021