LİSE Haberler
"Hijyen" Semineri
14 Eylül 2023

Başkent Üniversitesi Özel Başkent Okulları Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik Birimi tarafından düzenlenen 9. sınıflarımıza sağlığa zarar verecek ortamlardan korunmak için dikkat edilmesi gereken hususları ve temizlik önlemlerini içeren hijyen konulu  seminerde; her bireyin kendi temizliğinden sorumlu olduğu, temizliğin sadece görünür kirlenme olduğunda yapılmasının yeterli olmadığı, su ve sabun olmadan temizlik  yapmanın  yetersiz olduğu ve sadece beden temizliği değil kullanılan her şeyi ve her ortamı temiz tutmanın gerekliliği  başlıkları üzerinde duruldu.

Uygar insan kişisel temizliğine özen gösteren ve çevresini temiz tutan insandır, sloganıyla  tamamladığımız bilinçlendirme seminerimizin sonunda paylaşımlarımızı dikkatle izleyen,merak ettiklerini sorma fırsatı yakalayan    öğrencilerimiz  hijyen ve  temizlik   konularında  farkındalık kazanmış  oldu.