LİSE Haberler
19 MAYIS ATATÜRK’Ü ANMA GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI
19 Mayıs 2022

Aziz Türk milletimizin makûs tarihinin değiştiği 19 Mayıs 1919 tarihinin 103.yıl dönümünü Başkent Üniversitesi Özel Başkent Okulları olarak saygı ve minnetle kutladık.

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlama programına; saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlandı. Okul Müdürümüz Sayın Mehmet Emin Kakşa’nın konuşması, Tarih Öğretmenimiz Sayın Duygu Uğun’un günün anlam ve önemini belirten konuşmasından sonra Arhavili İsmail’in hikayesinin canlandırılması, üflemeli bando, Anadolu Ateşi, vurmalı ritim topluluğu, vals gösterisi, step-aerobik gösterisi ve jimnastik gösterileri ile 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı okulumuzda coşkuyla kutlandı.

Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, Kurtuluş Savaşı’nın tüm kahramanlarını, şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmet, minnet ve saygıyla anıyor, geleceğimizin teminatı olan gençlerimizin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutluyoruz.