LİSE Haberler
19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Töreni
19 Mayıs 2024

Gençler,

Sizler; bağımsızlık, birlik ve beraberlik ruhunu karakterinizin bir parçası haline getirerek fikri hür, vicdanı hür bir nesil olacaksınız. Sizlerin sahip olduğunuz bu üstün karakterden güç alarak gelecekte ülkemizi muasır medeniyet seviyesinin üstüne çıkaracağınıza; bilim, sanat ve spordaki çalışmalarınızla dünyaya yön vererek nitelikli yetişkinler olacağınıza inancımız tamdır.

Bu duygu ve düşüncelerle Başkent Üniversitesi Özel Başkent Anadolu ve Fen Lisesi öğrencileri 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nın 105. yılını coşkuyla kutladı. Emeği geçen öğrencilerimize ve öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve milli mücadele kahramanlarımızı saygı, minnet ve rahmetle anıyoruz.