SİZİ BİZ ARAYALIM
X
icon

SİZİ BİZ ARAYALIM

LİSE Haberler
2023- 2024 Eğitim Öğretim Yılı Mezuniyet Töreni
28 Mayıs 2024

Başkent Üniversitesi Adana Özel Başkent Ortaöğretim Okulları 2023- 2024 Eğitim Öğretim Yılı Mezuniyet Töreni, 29 Mayıs Salı günü İlkokul bahçesinde gerçekleşti.

Çok sayıda davetlinin katıldığı tören; mezunlarımızın, öğretmenleri ve okul yöneticileri eşliğinde gerçekleştirdiği, duygulu anların yaşandığı, coşkulu alkışlar eşliğinde “mezuniyet yürüyüşü” ile başladı. Bayrak töreninin hemen ardından Başkent Üniversitesi Adana Özel Başkent Okulları Kurucu Temsilcisi ve Genel Müdürü Sn. Meltem Çaylaklı Başkent Üniversitesi Kurucu Rektörü Prof. Dr. Sn. Mehmet Haberal’ın mezun öğrencilerimize yönelik mesajlarını iletti.

Başkent Anadolu/ Fen Lisesi Müdürü Sn. Mehmet Emin Kakşa’nın; mezun öğrencilerimize bundan sonraki hayatlarında da Atatürk ilkelerinden, çağdaşlıktan, bilimin ışığından ayrılmamaları; ilkeli, erdemli bireyler olarak durmadan, yorulmadan çalışmaya devam etmeleri yönünde anlamlı öğütler içeren konuşmaları katılımcıları etkiledi.

2023- 2024 Eğitim Öğretim Yılı Anadolu ve Fen Lisesi derecelerinin açıklanması, ödül takdimi, Anadolu Lisesi birincisi Deniz Belen’in ve Fen Lisesi birincisi  Deniz Nur’un   konuşmaları, yaş kütüğüne isim plakalarının çakılması,  bayrak ve flama devir tesliminin gerçekleştirilmesi,  gençlere mezuniyet sertifikalarının  öğretmenleri tarafından takdim edilmesiyle programa devam edildi.

Başkent Üniversitesi Adana Özel Başkent Okulları Kurucu Temsilcisi ve Genel Müdürü Sn. Meltem Çaylaklı’nın mezunlarımızdan yarınlara, hayata, yeni başlangıçlara, zorluklarla mücadeleye, düşündüğü gibi davranan, inandığı gibi yaşayan insanlar, özgür ve adaletli bir dünya kuracak yetişkinler olmaya, aydın sorumluluğu ile ülke için çalışmaya hazır olduklarının sözünü almasindan sonra mezunlarımız keplerini attılar ve  büyük bir coşkuyla, onurla Parla Marşı’nı söylediler.

Tören, Müzik Öğretmeni Ezgi Özcan’ın canlı müzik performansı eşliğinde düzenlenen mezuniyet resepsiyonu ile noktalandı.

Mustafa Kemal Atatürk’ün deyişiyle almış oldukları eğitim, edindikleri kültür ile insanlık ve medeniyetin, vatan sevgisinin, düşünce özgürlüğünün ve geleceğin simgesi, yüksek ruhlu gençlerimizin yolları açık olsun!..

PAYLAŞ:
X