LİSE Haberler
Başarıya Giden Yol
08 Mayıs 2024

Özel Başkent Okulları Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik Birimi’nce 10. sınıf öğrencilerimize yönelik “Başarıya Giden Yol” başlıklı seminer gerçekleştirilmiştir. Seminerde başarıya giden yolun sanılanın aksine çok çalışmaktan değil;  etkin, programlı ve belirlenen hedef doğrultusunda çalışmaktan geçtiği düşüncesi yerleştirilmeye çalışılmış bununla beraber başarılı bir hayatın uyumlu ve doyumlu yaşanan bir hayat olacağı, başarıyı yakalamış bireylerin amaçlarına  belirli bir zaman içinde ulaşmış kişiler olduğunun altı çizilmiştir. YKS (Yükseköğretim Kurumları Sınavı) Testleri, Hedef Belirleme, Doğru Çalışma Alışkanlıkları ve Çalışma Verimliliğini Düşüren Etkenler’e de değindiğimiz seminerimiz ilgiyle dinlenmiş, soru-cevaplarla aktif katılım sağlanmış ve  öğrencilerimiz, konuyla ilgili farkındalık kazanmışlardır.