LİSE Haberler
Başkent Kariyer Günleri
15 Aralık 2023

Başkent Üniversitesi Özel Adana Başkent Okulları;  12-15 Aralık tarihleri arasında "Başkent Kariyer Günleri" kapsamında birbirinden değerli konukları öğrencileriyle buluşturdu.

Alanında uzman, meslekî tecrübesi yüksek konuklarımız; öğrencilerimizle onların meslek seçimlerini kolaylaştıracak bilgilerini ve deneyimlerini paylaştılar. Etkinlik kapsamında bizlerle beraber yol alan ve değerli katkılar sağlayan konuşmacılarımız arasında:

Mevlüt Sönmezler, THY Yer Hizmetleri Müdürü, Fuat Güneşer, Akbank Şube Müdürü,

Prof. Dr. Ulus Çevik, Çukurova Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Dekanı, Öğretim Görevlisi Hacı Arif Doğanülkü, Çukurova Üniversitesi Kariyer Planlama Merkezi, Doç. Dr. Nurcihan Özdoğan, Hukuk Fakültesi Dekan Yardımcısı, Ömür Mürsel Yalbuzdağ, Eczacılar Odası Başkanı, Doç. Dr. Selen Nihal Sisli, Diş Hekimi yer aldılar.

Değerli konuklarımıza;  öğrencilerimizin kariyer planlamasında mihenk taşı olan meslekleri öğrenme süreci, mesleğin keyifli ve zor yanları,  çevresel faktörleri, iş ortamını, kazancını, gelecekteki iş ihtiyacını öğrenmelerinde vermiş oldukları destek ve  karar verme sürecini kolaylaştırmalarındaki katkıları; öğrencilerimizin mesleki farkındalıklarını artırarak hedeflerini belirlemede yol gösterici oldukları için teşekkür ederiz.