LİSE Haberler
BAŞKENT ÜNİVERSİTESİ TANITIM GÜNLERİ
12 Mayıs 2022

Başkent Üniversitesi Özel Başkent Ortaöğretim Okullarında Geleneksel Başkent Tanıtım Günleri gerçekleştirilmiştir. Tanıtım Günü Prof. Dr. Ali Serhan Koyuncugil’in "Yapay Zeka Okuryazarlığı Sertifika Programı Sunumu" ile başlamıştır. Öğrencilerimize Yapay Zeka Sunumu yapılarak ,sunuma katılan öğrencilere katılım sertifikası verilmiştir. Programın devamında Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Nermin Yeniköse Başkent Üniversitesi Tanıtım Semineri vermiştir. Seminerde öğrencilere Başkent Üniversitesinin öğrencilere sağladığı imkanlardan bahsedilerek kısa bir tanıtım filmi eşliğinde üniversite tanıtılmıştır.

Tıp, Diş Hekimliği, Fizyoterapi ve Yazılım Mühendisliği stantlarında bulunan Başkent Üniversitesi akademik kadrosu öğrencileri bilgilendirmiştir. Ayrıca Başkent Üniversitesi Tanıtım Birimi öğrencilere üniversitenin sağladığı imkanlar hakkında bilgilendirme yaparak kapsamlı görüşmeler yapmıştır.