LİSE Haberler
Dünya Hayvanları Koruma Günü
04 Ekim 2024

1931 yılından bu yana  her yıl 4 Ekim’de bütün dünyada hayvanların yaşam koşullarını iyileştirmek, onları korumak, barınma- beslenme ihtiyaçlarını karşılamak onların sesi olmak için Dünya Hayvanları Koruma Günü kutlanmaktadır. Başkent Üniversitesi Özel Başkent Okulları olarak bu özel gün kapsamında “Veteriner Hekim Aslı Gizem Çokyaşar” tarafından öğrencilerimize, hayvanları korumak ve onların sahip olduğu haklar ile ilgili farkındalık yaratmak amacıyla seminer gerçekleştirilmiştir. Seminerde hayvanların barınma, beslenme, sağlık ve özgür yaşam haklarına dikkat çeken Veteriner Hekim Aslı Gizem Çokyaşar hayvanlara yapılan kötü muamele ve ihmalin  de altını çizerek öğrencilerimizi bilinçlendirmiştir. Seminer sonunda öğrencilerimiz merak ettikleri soruları sorarak sunuma aktif şekilde katılım sağlamışlardır.

Veteriner Hekim Aslı Gizem Çokyaşar’a katkıları için teşekkür ederiz.