LİSE Haberler
Paylaşmaya Değer Fikirler "GÖÇEBE"
14 Eylül 2022

Başkent Üniversitesi Özel Başkent Lisesi olarak 11. ve 12. sınıf düzeyindeki öğrencilerimizi ‘Göçebe’ isimli PDF sunumu ile buluşturduk. Sunum, Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi öğrencisi Medine GÖKBÖNÜ tarafından gerçekleştirilmiştir

Hayatta başarılı olmak istiyorsak o zaman hayatta başarılı olmuş insanların ilham veren hikâyeleri ile kendinizi eğitmekten başka yapacak daha iyi bir şey yoktur anlayışıyla hareket ediyoruz. Başarıya giden yolun nasıl olduğunu bilmek ve yaşamlarına ışık tutmak amacıyla konuğumuz Medine GÖKBÖNÜ kendi deneyimlerini, sınava hazırlık sürecini, sınav psikolojisini, motivasyonunu, hedef ve amaç belirlemenin önemini öğrencilerimizle paylaşmıştır.

Öğrencilerimizin yoğun ilgisini çeken etkinlik, öğrencilerin sorularının konuğumuz tarafından yanıtlanmasıyla son bulmuştur.