ORTAOKUL Haberler
Cumhuriyetin Işığında Başkentli Olmak
30 Ekim 2019
Başkent Ortaokulu olarak Atamızın açtığı yoldan ilerliyor ve geçmişten geleceğe doğru cumhuriyetin ışığında Başkentli olmaya devam ediyoruz.

Cumhuriyetimizin kuruluşunun 96.yılı Özel Başkent Ortaokulunda coşkuyla kutlandı.

İzleyenlerin duygu dolu,gururlu anlar yaşadığı Cumhuriyet Bayramı'nda Arif Nihat Asya'nın Bayrak şiirinin okunmasının ardından Cumhuriyete Doğru Mizanseni ile memleketimizin kurtuluş mücadelesi ve cumhuriyetin ilanı temsil edildi.

Cumhuriyet Nedir? diyen beşinci sınıf öğrencilerimizden sonra ilkokul ve ortaokul öğrencilerimizin hazırladığı Kostak Ali Zeybeği ile programımız devam etti.

Kalplerde Cumhuriyet coşkusu ile hep birlikte söylenen Onuncu Yıl Marşı ile törenimiz sona erdi.