Kayıt Kabul
KAYIT KABUL İŞLEMLERİ

Sınıf mevcutlarımız anasınıfında 20, ilkokulda 30 öğrencidir.
Anasınıfımıza eylül ayı itibariyle 48-68  aylık öğrencilerin kayıdı yapılır.69-70-71 aylık olan öğrenciler velilerinin yazılı taleplerinin bulunması halinde okul öncesi eğitime devam edebilirler.
İlkokul 1.sınıfa 69 ayını dolduran öğrencilerin kaydı yapılır. 66-67-68 aylık öğrenciler  velilerinin yazılı  talepleri halinde,  ilkokul 1. sınıf eğitimine devam edebilirler.
72 ay ve üzeri olan öğrenciler hastane ve RAM raporu ile 1. sınıf kayıdını erteleyebilirler.
•       Anasınıfında okul öncesi öğretmeni, ilkokulda sınıf öğretmeni esas alınmaktadır.

Yeni Kayıt
Öğrenci velisi, halkla ilişkiler birimine başvurur. İlgili müdür yardımcısı okul işleyişi ve öğretim programları ile ilgili bilgi verir, aday kayıt formu doldurtur. Anasınıfına ve ilkokul 1,2, 3 ve 4. sınıfa kayıt olacak öğrencilere okul idaresi / okul idaresi adına PDR birimince “ön görüşme, okul olgunluğu ölçeği” uygulanır. Nakil ile gelen ara kayıt öğrencilerine, üç iş günü sınıf ortamında uyum gözlemi yapılır.

Kayıt Yenileme
Velilerin istemleri halinde, okulun o yıla ait ücret ilanından sonra gerçekleşir. Milli Eğitim Bakanlığı Özel Öğretim Kurumları Yönetmeliği gereği okul ücretleri ve diğer ücretler (yemek-servis) ocak – mayıs ayları arasında velilere duyurulur. Ocak ayından itibaren erken ödeme kolaylığı sağlanır ve Yönetim Kurulu tarafından belirlenen indirimler uygulanır. Yeni kayıt ve kayıt yenileme işlemleri “ Veli Kayıt Sözleşmesi” ile birlikte “Halkla ilişkiler ve muhasebe” birimince tamamlanır.